Μακιγιάζ προσώπου

Προϊόντα μακιγιάζ προσώπου

Βήματα για σωστό Μακιγιάζ προσώπου:

  1.        Αρχικά ξεκινάμε με εφαρμόζοντας το Primer μας ή αλλιώς την βάση μας. Αφού έχουμε επιλέξει το ιδανικό για μας προϊόν μακιγιάζ, βάζουμε μια μικρή ποσότητα στα χέρια μας ώστε να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος μας και στην συνέχεια την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο κάνοντας μασάζ ...

Προϊόντα μακιγιάζ προσώπου

Βήματα για σωστό Μακιγιάζ προσώπου:

  1.        Αρχικά ξεκινάμε με εφαρμόζοντας το Primer μας ή αλλιώς την βάση μας. Αφού έχουμε επιλέξει το ιδανικό για μας προϊόν μακιγιάζ, βάζουμε μια μικρή ποσότητα στα χέρια μας ώστε να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος μας και στην συνέχεια την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο κάνοντας μασάζ και συνεχίζουμε ως τον λαιμό μας για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα παντού. Δείτε εδώ τα προϊόντα μακιγιάζ - βάσεις της ΝΥΧ.
  2.        Στη συνέχεια είναι ώρα για το μέικαπ μας. Βάζουμε ξανά μια γενναιόδωρη  ποσότητα στα χέρια μας ή στο σφουγγαράκι μας και απλώνουμε με τον ίδιο τρόπο. Μην εφαρμόσετε τελίτσες, τελίτσες σε όλο το πρόσωπο και μετά να το απλώσετε γιατί με αυτό τον τρόπο μέχρι να φτάσετε στη τελευταία τελεία το μέικαπ θα έχει ξεραθεί. Δείτε εδώ τα προϊόντα μακιγιάζ - μέικαπ της Covergirl.
  3.        Διαλέξτε 2 αποχρώσεις κονσιλερ. Μια πιο ανοιχτή και μια πιο σκούρα. Αναμείξτε τες μαζί στο πίσω μέρος του χεριού σας και μετά κάντε δοκιμή στο πηγούνι σας. Άμα είστε ικανοποιημένες/οι με την απόχρωση εφαρμόστε κάτω από τα μάτια σας. Δείτε εδώ τα προϊόντα μακιγιάζ - κονσιλερ της Wet n Wild.
  4.        Πιο ανάλαφρο και ματ αποτέλεσμα μας αφήνει η πούδρα όταν την απλώνουμε με πομ-πομ αντί για πινέλο. Αν όμως θέλετε αρκετή ποσότητα πούδρας και πιο μεγάλη ακρίβεια χρησιμοποιήστε στην εφαρμογή πινέλο. Δείτε εδώ τα προϊόντα μακιγιάζ - πούδρες της Manhattan.
  5.        Εφαρμόστε τη σκιά αρχικά στο κέντρο του βλεφάρου γιατί εκεί είναι που θέλουμε να είναι το πιο έντονο χρώμα. Και στη συνέχεια απλώστε την δεξιά και αριστερά σαν να σβήνει. Για πιο ομαλό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε και μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά με ένα φουντωτό πινελάκι ή blendingbrushώστε να μην φαίνεται που ξεκινήστε και που τελειώσατε. Δείτε εδώ τα προϊόντα μακιγιάζ - σκιές της Maybelinne.
  6.        Το μολύβι πρέπει να εφαρμόζετε στις ρίζες των βλεφαρίδων και στο πάνω και κάτω για πιο έντονο βλέμμα. Αφού το εφαρμόζετε μετά με το δάχτυλο σας σβηστέ το λίγο ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο σκληρό.
  7.        Βάλτε μέχρι 2 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Ξεκινήστε από τις ρίζες και καθώς καταλήγετε στην άκρη κουνήστε το ραβδάκι δεξιά-αριστερά σαν να τρεμόπαιζε ελαφρά το χέρι σας. Έπειτα σκουπίστε λιγάκι το ραβδί και χτενίστε και τις κάτω βλεφαρίδες. Δείτε εδώ τα προϊόντα μακιγιάζ - μάσκαρες της Rimmel.
  8.        Το σημαντικό με το ρουζ είναι να μην το παρακάνεις. Δεν χρειάζεται να απλώνουμε μέχρι τα ζυγωματικά για τόσο δραματικό αποτέλεσμα. Η καλύτερη χρήση είναι να εφαρμόζετε μόνο στα μήλα του προσώπου σας.

Γιατί η ζωή... αξίζει να είναι Beautybee.

Περισσότερα

Μακιγιάζ προσώπου Υπάρχουν 172 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 18 από 172 αντικείμενα
Copyright © 2016 Beautybee.GR All Rights Reserved