Περιποίηση σώματος

Περιποίηση / Ενυδάτωση σώματος

Δεν έχει σημασία αν ο τύπος του δέρματος σας είναι ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητο, δεν θα πρέπει να παραλείψετε το βήμα της ενυδάτωσης στη καθημερινή περιποίησης του σώματος σας.  Είναι πολύ σημαντική η σωστή ενυδάτωση σώματος για την αποφυγή ερυθρότητας, ξηρότητας, απολέπισης, ρυτίδες αλλά και άλλα σημάδια γήρανσης. Επί...

Περιποίηση / Ενυδάτωση σώματος

Δεν έχει σημασία αν ο τύπος του δέρματος σας είναι ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητο, δεν θα πρέπει να παραλείψετε το βήμα της ενυδάτωσης στη καθημερινή περιποίησης του σώματος σας.  Είναι πολύ σημαντική η σωστή ενυδάτωση σώματος για την αποφυγή ερυθρότητας, ξηρότητας, απολέπισης, ρυτίδες αλλά και άλλα σημάδια γήρανσης. Επίσης, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα είναι αρκετά σημαντική η ενυδάτωση του σώματος σας, εφόσον θα μπορούσε να το βελτιώσει και να το επουλώσει σε ένα μεγάλο βαθμό.

Για να διαλέξετε της σωστή ενυδατική κρέμα σώματος πρέπει πρώτα να ξέρετε τι τύπο δέρματος έχετε. Έπειτα θα πρέπει να διαλέξετε το σωστό scrubγια εσάς. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει εύκολα, προτιμήστε ένα ήπιας απολέπισης scrub. Εάν όμως θέλετε βαθιά απολέπιση και το δέρμα σας δεν ερεθίζετε εύκολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα scrub της ΝΥΧ με πιο άγριους και μεγάλους κόκκους για βαθιά απολέπιση.  

Η διαδικασίας της απολέπισης γίνετε μέσα στο ντουζ εφόσον έχουμε πλυθεί πρώτα. Στη συνέχεια όταν θα τελειώσουμε και την απολέπιση μας, πρέπει να περάσουμε στην ενυδάτωση του σώματος άμεσα, με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, ώστε όλη η υγρασία να κλειδωθεί στους ανοιχτούς πόρους μας και έτσι θα έχουμε μια πιο βαθιά ενυδάτωση. Η απολέπιση καλό είναι να γίνετε μια φορά την εβδομάδα, ενώ η ενυδάτωση του σώματος ακόμη και κάθε μέρα.

Για να εξασφαλίσουμε ότι το δέρμα μας  θα παραμένει αψεγάδιαστο, αναζητούμε κρέμες που είναι oil-free και noncomedogenic ή να έχουν σχεδιαστεί έτσι  ώστε να μην φράζουν τους πόρους. Δείτε τα είδη περιποίησης προσώπου της Rimmel.

Γιατί η ζωή... αξίζει να είναι Beautybee.

Περισσότερα

Περιποίηση σώματος Υπάρχουν 28 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 18 από 28 αντικείμενα
Copyright © 2016 Beautybee.GR All Rights Reserved