Που μπορώ να απευθυνθώ σχετικά με απορίες που έχω πριν αγοράσω ένα προϊόν;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2118001131, ώρες 10πμ-5μμ ή με email στο info@beautybee.gr . Για πιο άμεσες απαντήσεις απευθυνθείτε στη σελίδα μας στο facebook η οποία λειτουργεί σε ποιο ευέλικτα ωράρια.

 

Μπορώ να πραγματοποιήσω την παραγγελία μου τηλεφωνικώς;

Ναι φυσικά και μπορείτε, καλέστε μας στο 2118001131 και πείτε μας το SKU των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε και την ποσότητα. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος και στη συνέχεια η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί είτε με αντικαταβολή είτε με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Πληρωμή απευθείας με κάρτα δεν γίνετε μέσω τηλεφώνου για την ασφάλεια των δικών σας στοιχειών.

 

Μπορώ να πραγματοποιήσω την παραγγελία μου μέσω facebook;

Ναι φυσικά και μπορείτε αρκεί μαζί με την παραγγελία σας να μας παρέχεται και  με όλα τα στοιχεία σας όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, Τ.Κ, τηλέφωνο και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Σημείωση: Για την παραγγελία στο facebook δεν στέλνετε εικόνες ή συνδέσμους με τα προϊόντα που επιθυμείτε αλλά το SKU του καθενός, το οποίο το βρίσκεται στο website μας.

 

Πόσες μέρες κάνει η παραγγελία μου για να παραδοθεί;

Η παράδοση εντός Αττικής παίρνει από 1 μέχρι 3 μέρες εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο απόθεμα του προϊόντος που επιθυμείτε που σε αυτήν την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε.  Εκτός Αττικής η παράδοση μπορεί να διαρκέσει από 2 μέχρι 7 ημέρες, αναλόγως την περιοχή και την προσβασιμότητα της.

 

Μπορώ να κάνω επιστροφή προϊόντων;

Ναι μπορείτε μόνο σε προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί και εντός 15 ημερών.

 

Πως γίνετε η επιστροφή προϊόντων;

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει είτε μέσω email στο info@beautybee.gr , όπου μας ενημερώνετε για τον αριθμό παραγγελίας, το προϊόν και τον λόγο που θέλετε να το επιστρέψετε. Επίσης μέσω τηλεφώνου μπορείτε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή κάποιου προϊόντος που επιθυμείτε να κάνετε στο 2118001131. Εμείς στέλνουμε το courier στο χώρο σας για να παραλάβει το προϊόν με δικιά μας χρέωση. Μόλις το προϊόν επιστραφεί σε εμάς και ελεγχτεί εμείς θα σας επιστρέψουμε το συνολικό ποσό του προϊόντος, χωρίς τα μεταφορικά στο λογαριασμό σας, τον οποίο θα σας ζητήσουμε μέσω email ή τηλεφώνου. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό τα μεταφορικά έξοδα θα επιστραφούν επίσης στο λογαριασμό σας. Άμα στη συνέχεια επιθυμείτε άλλο προϊόν, πραγματοποιείτε μια καινούργια παραγγελία από την αρχή. 


Copyright © 2016 Beautybee.GR All Rights Reserved