4 Λόγοι Για Τους Οποίους Τα Μαλλιά Σου Είναι Ξηρά

4 Λόγοι Για Τους Οποίους Τα Μαλλιά Σου Είναι Ξηρά
  1. Θεραπείες λείανσης: Πολλές θεραπείες λείανσης που γίνονται κοντά η μία με την άλλη μπορούν να αφήσουν τις τούφες σου πολύ διψασμένες. “Αυτές οι θεραπείες λειτουργούν αποτελεσματικά για την λείανση των μαλλιών και για να τα κάνουν πλούσια και αξιοζήλευτα, αλλά αν γίνονται πολύ συχνά, η συσσώρευση πρωτείνης στα μαλλιά μπορεί να τα κάνει να γίνουν εύθραυστα,” λέει η κομμώτρια Sylvia Vaught, που είναι επίσης η ιδρύτρια της βασισμένης στο Λος Άντζελες κατ' οίκον υπηρεσίας κομμωτηρίου Blow Me.
  2. Η χρήση του λάθους σαμπουάν: Δεν είναι όλα τα σαμπουάν δημιουργημένα το ίδιο: H Vaught προειδοποιεί ενάντια στην χρήση του στεγνού σαμπουάν του άντρα σου όταν το δικό σου τελειώνει. “Θα ήταν καλύτερο να περάσεις τα μαλλιά σου μερικές φορές με λίγο νερό για να φύγει λίγο λάδι, από το να ρισκάρεις για τις επιδράσεις που μπορεί να έχει ένα σαμπουάν που δεν είναι κατάλληλο για σένα,” λέει.
  3. Το χτένισμα των μαλλιών όταν είναι βρεγμένα: “Θυμήσου ότι τα μαλλιά είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο όταν είναι βρεγμένα,” λέει η Vaught. Αυτό δεν θα στεγνώσει αναγκαστικά τα μαλλιά σου, αλλά θα αφήσει τις άκρες εύθραυστες και θα οδηγήσει σε σπάσιμο ολόκληρη την τούφα. Αντί να χτενίζεις τα μαλλιά σου βρεγμένα, χρησιμοποίησε μία χτένα με λίγο μαλακτικό πάνω.
  4. Καθημερινό στάιλινγκ με θερμότητα: Είτε είναι το πιστολάκι ή το ισιωτικό σίδερο, η καθημερινή θέρμανση στα μαλλιά θα απογυμνώσει την τρίχα από την απαλότητά της. “Αυτό προκαλεί περιττή βλάβη που μπορεί να αποφευχθεί,” λέει η Vaught. Αν η θερμότητα είναι επιτακτική, προσπάθησε να κρατάς τη θερμοκρασία κάτω από τους 200 βαθμούς.

NYX online                    Wetnwild online                    Rimmel online

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code
Copyright © 2016 Beautybee.GR All Rights Reserved