Απλές θεραπείες για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Απλές θεραπείες για ταλαιπωρημένα μαλλιά
  1. Γίνε πυκνότερη τον χειμώνα: “Τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά είναι ένα συχνό πρόβλημα όλο το χρόνο, αλλά αυτοί οι ξηροί μήνες του χειμώνα αφήνουν πολύ ψάξιμο για μία μαγική λύση ενυδάτωσης,” λέει η Vaught. Μία απλή λύση: Διάλεξε πιο βαρύ μαλακτικό. “Όπως χρησιμοποιείς μία πιο βαριά κρέμα προσώπου, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται μία πιο βαριά δόση ενυδάτωσης. Δοκίμασε το Kevin Murphy Hydrate Me που έχει μία εκπληκτική δύναμη ενυδάτωσης.”
  2. Χρησιμοποίησε ένα ιοντικό πιστολάκι: “Τα ιοντικά πιστολάκια στεγνώνουν τα μαλλιά από έξω, ενάντια στα παραδοσιακά πιστολάκια που στεγνώνουν τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω,” λέει ο Marin. “Αυτό επιφέρει μία τεράστια επίδραση στην υγεία των μαλλιών σου και σου γλυτώνει και πολύ χρόνο, αφού τα ιοντικά στεγνώνουν τα μαλλιά γρηγορότερα.”
  3. Ίσιωσε τα μαλλιά σου όταν είναι βρεγμένα: “Μία από τις αγαπημένες μου γρήγορες θεραπείες ενυδάτωσης είναι η χρήση ενός υγρού/στεγνού ισιωτικού σιδέρου, το Remington Wet 2 Straight Iron,” λέει ο Marin. “Άπλωσε αργανέλαιο σε νωπά μαλλιά, και πέρνα το σίδερο γρήγορα από πάνω του για μία θεραπεία θερμότητας. Θα παρατηρήσεις μια δραματική αλλαγή με μία μόνο χρήση.”
  4. Άσε το ισιωτικό σίδερο τελείως: Αν τα μαλλιά σου δεν στέκονται τελείως ίσια, διάλεξε ένα διαφορετικό λουκ. “Τι λες για την χρήση ενός προϊόντος με αλάτι για να αλλάξεις την υφή και να δημιουργήσεις λίγη κίνηση;” λέει η Vaught. “Η R+Co έχει ένα σπουδαίο που λέγεται Rockaway Salt Spray.”
  5. Βαθιά ενυδάτωση μία φορά την εβδομάδα: Σημείωσε μία μέρα στο ημερολόγιό σου για ειδοποίηση για μάσκα ενυδάτωσης. “Απλώς πλύνε τα μαλλιά σου, βάλε μία βαθιά μάσκα ενυδάτωσης, τύλιξε τα μαλλιά σου σε μια ζεστή πετσέτα για 30 λεπτά, και ιδού,” λέει η Vaught. Τα μαλλιά σου θα είναι πιο μεταξένια και απαλά.
  6. Χρησιμοποίησε φόρμουλες χωρίς θειικό: Αυτές οι φόρμουλες συστήνονται πιο συχνά για αυτούς που θέλουν θεραπεία για βαμμένα μαλλιά γιατί το θειικό ανοίγει το χρώμα. Ωστόσο, απομακρύνει επίσης την ενυδάτωση. “Να είσαι σίγουρη ότι πλένεις και ενυδατώνεις τα μαλλιά σου πάντα με φόρμουλες χωρίς θειικό,” λέει ο Marin.

Maybelline Greece                   Rimmel Greece                   Manhattan Geece

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code
Copyright © 2016 Beautybee.GR All Rights Reserved