3 Συμβουλές για αστραφτερό χαμόγελο

3 Συμβουλές για αστραφτερό χαμόγελο

Δοκίμασε lipstick σε αποχρώσεις μούρων: Έχεις προσέξει ποτέ πως μία κίτρινη μπλούζα μπορεί να κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται χλωμό λόγω της αντανάκλασης των κίτρινων τόνων στο δέρμα σου; Λοιπόν, τα λίπστικ με κίτρινες αποχρώσεις μπορούν να κάνουν το ίδιο με τα δόντια σου. Η διευθύνων σύμβουλος του Bluemercury, Marla Malcom Beck προτείνει χρώματα με μπλε αποχρώσεις, όπως το Susan Posnik COLOR ESSENTIAL in Paris ή το MAC in Russin Red. Αν δεν σου αρέσει το κόκκινο, διάλεξε ένα ροζ που βασίζεται στο μπλε σαν το Har Candy's Ombre Lipstsick in Cheerful. Αυτές οι αποχρώσεις θα κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται πιο άσπρα και πιο φωτεινά. Και αν δεν μπορείς να αντέξεις τον χωρισμό από την δικιά σου απόχρωση, δοκίμασε ένα προϊόν σαν το Benefit California Kissin'. Έχει μία ήπια μπλε λάμψη που μπορείς να βάλεις πάνω από το λίπστικ σου.

Τόνισε τα χείλη σου: Προσπάθησε να βάζεις μολύβι χειλιών και κάτι γυαλιστερό γύρω από τα χείλη σου και ένα ελαφρύ κονσίλερ γύρω από το εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών. “Αυτό κάνει τα χείλη σου να φαίνονται  γεμάτα και κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο άσπρα σε αντίθεση με το χρώμα των χειλιών σου,” λέει η μακιγιέρ, Annie Mayo, ιδρύτρια του Advanced Mineral Makeup.

Διάλεξε τη σωστή σκιά ματιών: “Διάλεξε πιο ψυχρά χρώματα για το μακιγιάζ των ματιών σου όπως τα μοβ και τα πράσινα, ή μπλε μολύβι ματιών,” προτείνει ο Timothy Stirneman, D.D.S, ένας οικογενειακός γιατρός στο All Smiles οδοντιατρείο στο Άλγκονκουίν στο Ιλινόι. Αυτές οι αποχρώσεις στα βλέφαρα βοηθούν στην αντανάκλαση κάθε κίτρινου από τα δόντια, δημιουργώντας μία οπτική ψευδαίσθηση που λειτουργεί με κάθε σωστό τρόπο.

NYX kallyntika                   Wetnwild kallyntika                 Maebylline kallyntika

1 Comments

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code
Copyright © 2016 Beautybee.GR All Rights Reserved